Avelshanar


Våra avelshanar

Just nu så har vi en avelshane som vi planerar att ta ett par kullar på innan han blir kastrerad. Vår andra avelshane som nu är på foder, kommer att vara tillgänglig först i Maj 2021.

Hur går det till att para sin hona hos oss?

Det beror på vilken årstid, och hur situationen ser ut. Vi har byggt en kattgård ute i trädgården där det finns gott om utrymme för katterna att stanna under vår, sommar, höst. I vintertid så vill vi inte gärna ha katterna utomhus ifall det skulle börja regna, och det är kallt.Vi har ett extra rum i huset som vi kan använda under vintern som vi använder som kontor. Det brukar vi stänga in katterna i där de får vara ifred i ett par dagar.

Vad kostar det att para sin katt hos oss?

Vi tar idag en Språngavgift på 2000 kr, som täcker ca 3-4 dagar som honan får bo hos oss. Ni behöver då inte ta med någonting alls merän en filt, eller något som er katt känner igen hemifrån så den känner sig trygg! Vi står för Torrfoder, våtfoder och sand.

När honan blivit gravid, och ungarna fötts och har blivit 6 veckor gamla, så skriver vi på papper som ska lämnas in till respektive kattklubb vid kullregistrering, och i samband med detta, så tar vi 2500 kr per kattunge som föds.


SE*Maollich's RedCurrant Jam

Garfield som vi också kallar denna ståtliga hane! Han är väldigt stor med sina nästan 6 kg, och lejonman. Han är väldigt tillgiven, och snäll! Man ser på honom exakt vad han tänker, och han pratar väldigt mycket med ögonen!

Han vill jättegärna vara precis där du är! När du lämnar honom så kallar han på dig och vill prata och mysa! Favoritleken är Apport! Han kan springa flera rundor efter sin favoritleksak som är en spiral som flyger åt alla håll och kanter när man kastar den.

Han har parat sig med 3 honor redan, och han är väldigt lugn och snäll när de ska paras. Han lämnar utrymme för honan att komma tillrätta och håller sig på avstånd tills hon känner sig trygg, och är en riktigt fin och snäll kille med bra humör!

 


SE*Kattkungen's Caramel

Caramel är idag på foder, och när han blir ett år gammal så kommer vi att låta honom para sig med 4 st honor innan han blir kastrerad och får stanna hos sin nya familj! Vi räknar med att kunna para honom runt Maj 2021, så kontakta oss gärna om ni vill para er hona med Caramel!

 

© 2021 SE*Kattkungen's
Om oss | integritetspolicy | Nyhetsbrev | Kontakt