Våra katter


SE*LovelySaffran Katniss

Katniss väcker oss samma tid varje morgon när hon kryper upp på täcket och lägger sig ovanpå oss och ska mysa en stund tills vi vaknat, sen går hon vidare till nästa person tills hela familjen är vaken. När man ska gå till jobbet så sitter hon och tittar i trappan vid ytterdörren och säger hejdå.

Hon är alltid först fram till dörren när man kommer hem från jobbet och skolan. Hon älskar våra två barn, och vill gärna vara med och leka och busa.

SE*Stjärnkullens Cloetta av Leia

Candy, som vi kallar henne, är familjens kelgris. Hon ska kela hela tiden och vara så nära som det bara går!

SE*Maollich´s B RedCurrant Jam

Garfield, som vi kallar honom, är riktigt gosig och mysig. Det räcker man tittar på honom så börjar han spinna direkt!

Varför sibirisk katt?

Skälet till varför vi valde den sibiriska katten är för att den sibiriska katten är så tillgiven och kärleksfull. Den är en utmärkt ras för familjer med barn, då den älskar att leka med barn. Den är även väldigt allergivänlig!

Människor som är allergiska mot katter tåler oftast den sibiriska rasen mycket bättre än vanliga katter. Den är allergivänlig, men vi säger inte att den som är allergisk kan ha en sibirisk katt utan problem, utan man får prova sig fram. Oftast tåler man en kastrerad hane, eller lite äldre katt bättre än kattungar, fertila hanar och honor som löper, då de har större andel hormoner som utsöndras. Är du allergisk mot katter, så prova att kontakta ett testhem, eller så är ni välkomna hem till oss för att prova att kela med våra katter och se hur ni klarar av det.

© 2020 SE*Kattkungen's
Om oss | integritetspolicy | Nyhetsbrev | Kontakt