Planerade Kullar


2020-06-21

Den 21:a Juni Förväntar vi oss att få vår tredje kull! Mamma är SE*Stjärnkullens Cloetta av Leia och pappan är SE*Salvias curry.Både mamma och pappa är röda i färgen, så vi förväntar oss mestadels röda kattungar!

Vi har en del som är intresserade av kattungar redan nu och står på tur och vill tinga en kattunge, men mycket kan förändras fram tills det är dags för dem att komma. Vi vet nu efter en röntgen att det kommer att bli ca 4-5 kattungar. Vi gör alltid en röntgen innan de ska föda för att veta hur många som ska komma ut, och att de ligger rättvända, så det inte blir några komplikationer för mamma katt! Bra att veta också när de kommer ut så man vet när man kan sluta vänta på fler ungar, då det kan ta lite tid mellan ungarna.

Mamma gjorde HCM och PKD scanning, samt Fiv/Felv, PK-Def och kollade vilken blodgrupp hon hade samtidigt, den 2020-04-09

Pappa gjorde HCM 2020-01-13, PKD scanning 2019-06-14, samt Fiv/Felv och kollade vilken blodgrupp han hade samtidigt, den 2019-06-14

Vi har bestämt oss att en hona som föds ska få komma till en fodervärd, så är du intresserad av att vara fodervärd till denna lilla ljuvliga varelse, så hör av dig! Då vill vi gärna träffa dig!


Kullar


2020-04-21

Den 21:a April föddes vår andra kull! Mamma är SE*LovelySaffran Katniss och pappan är Ulphi Kubaland*PL.Det blev 5 st kattungar! 3 st vita med svarta prickar på huvudet. De svarta fläckarna kallas för hörselfläckar, och försvinner när de blir lite större, och de kommer då att vara helvita. En av de tre vita kisarna är en hona, resten är hanar. Vi fick även en helsvart hane, och en brun/svart sköldpadda som är en hona.

Vi har en del som är intresserade av kattungar redan nu. Vi vill att kattungarna ska bli lite större innan vi låter någon tinga en kattunge. Vi anser att man ska komma och hälsa på först för att lära känna katterna, se så att allt känns bra, och sedan kunna välja lite mer efter vilken typ av personlighet katten har, och vem man passar ihop med.

SE*Kattkungen's Whitewalker - Tingad 2020-05-13
SE*Kattkungen's Jon Snow - Tingad 2020-05-17
SE*Kattkungen's Hello Kitty - Går vidare inom avel hos fodervärd!
SE*Kattkungen's Teddy Bear - Tingad 2020-05-13
SE*Kattkungen's Larissa - Tingad 2020-05-10

Vi har bestämt oss att den hona som är vit, ska få komma till en fodervärd, så är du intresserad av att vara fodervärd till denna lilla ljuvliga varelse, så hör av dig! Då vill vi gärna träffa dig!

2019-11-08

Den 8:e November 2019 föddes vår första kull! Mamma är SE*LovelySaffran Katniss och pappan är SE*Salvias curry.Det blev 5 st kattungar! Det blev 2 st hanar som fick färgen n 09 24, och 3 st honor som fick färgen f 24. Kattungarna heter:

SE*Kattkungen's Jazz Slayer
SE*Kattkungen's Metallica
SE*Kattkungen's Prince
SE*Kattkungen's Queens
SE*Kattkungen's Whitesnake

De har alla kommit till fina hem! SE*Kattkungen's Jazz Slayer finns hos fodervärd i Lund. Hon kommer att göra HCM, PKD, Fiv/Felv, och B-Blod tester i slutet av 2020 för att sedan paras och få en ny kull på henne! Hon är så himla fin! Ni kan följa henne på instagram här på hennes officiella kanal! catcalledjazz

Uppdaterad 2020-06-12

© 2020 SE*Kattkungen's
Om oss | integritetspolicy | Nyhetsbrev | Kontakt