Våra katter


Candy

Stamnamn:
SE*Stjärnkullens Cloetta av Leia
Född:
2019-04-09
Favoritgodis:
Whiskas Sticks

Candy, är familjens clown. Hon vet knappt var hon är, och har en riktigt rolig personlighet. Pratar gör hon mest hela tiden och blir lite irriterad när man inte förstår vad hon säger.

Garfield

Stamnamn:
SE*Maollich´s B RedCurrant Jam
Född:
2019-07-23
Favoritgodis:
Latz Party Mix Original

Garfield är riktigt mysig. Det räcker man tittar på honom så börjar han spinna direkt! Han ska vara med hela tiden, och blinkar till en konstant och söker uppmärksamhet och ska ligga nära.

Tiger

Stamnamn:
SE*Kattkungen´s Stormy
Född:
2022-01-18
Favoritgodis:
Latz Party Mix Original

Tiger bor hos vår fodervärd. Hon är en älskad familjemedlem som älskar sina människor! Hon tycker om att vara med barnen och sover gärna hos dem, och är en riktigt mysig och fin katt.

Rut

Stamnamn:
SE*Kattkungen´s Skrik-Fia
Född:
2022-03-25
Favoritgodis:
Dreamies Mix

Rut bor hos vår fodervärd. Hon bor tillsammans med sin bästa vän Knut (SE*Kattkungen's Whitesnake) och pratar konstant, och väldigt högljutt för att få sin vilja igenom.

Varför sibirisk katt?

Skälet till varför vi valde den sibiriska katten är för att den sibiriska katten är så tillgiven och kärleksfull. Den är en utmärkt ras för familjer med barn, då den älskar att leka med barn. Den är även väldigt allergivänlig!

Människor som är allergiska mot katter tåler oftast den sibiriska rasen mycket bättre än vanliga katter. Den är allergivänlig, men vi säger inte att den som är allergisk kan ha en sibirisk katt utan problem, utan man får prova sig fram. Oftast tåler man en kastrerad hane, eller lite äldre katt bättre än kattungar, fertila hanar och honor som löper, då de har större andel hormoner som utsöndras. Är du allergisk mot katter, så prova att kontakta ett testhem, eller så är ni välkomna hem till oss för att prova att kela med våra katter och se hur ni klarar av det.

Uppdaterad: 2024-02-03
© 2024 SE*Kattkungen's
Om oss | integritetspolicy | Kontakt